Dr. Hicran Kazancı, isim vermeden Erşat Salihi'ye çok ağır sözlerle yüklendi: İftiradır alçaklıktır

Haberler

Irak Türkmen Cephesi (İTC) Yürütme Kurulu ve İdari Heyet Üyesi Dr. Hicran Kazancı, İTC Genel Başkanı Erşat Salihi'nin ismini vermeden çok ağır sözlerle yüklendi ve İTC Almanya Temsilciliğini kimin kapattığını yazdı.

Irak Türkmen Cephesi (İTC) Yürütme Kurulu ve İdari Heyet Üyesi Dr. Hicran Kazancı, İTC Genel Başkanı Erşat Salihi'nin ismini vermeden çok ağır sözlerle yüklendi ve İTC Almanya Temsilciliğini kimin kapattığını yazdı.

 

İftara kampanyasına maruz kalan Dr. Hicran Kazancı, yaptığı yazılı açıklamada, "ITC Yürütme Kurulu ve ITC başkanı dahil 8 üye olmak üzere toplam 9 kişinin oylamasıyla kapatma kararı alındı" dedi.

 

İşte Kazancı'nın bugün sosyal medya sayfasından yaptığı o açıklamanın tam metni:

 

Türkmenlerin rahminden çıkıp milletin dayanışma müessesi haline gelen kurum, (Irak Türkmen Cephesi) talihsiz bir olay neticesinde başına getirilen gerçekçilik duygusunu kayıp eden ve sadece akça peşine düşen siyasetçinin sayesinde yok olma durumuna düşmüştür.

 

Türkmenler, bu siyasetçinin yok ettiği dayanışmayı bazı seviyeli Türkmen WhatsApp gruplarında bulmuştur. Türkmen dayanışmasının olduğu her yerden rahatsız olan bu zevat, kendisi gibi seviyesiz kişilerin aracıyla oluşturduğu şebekler ile siyasetine karşı olanlara iftira atmaya başladı.

 

Bu bağlamda, bazı alçak müfteriler tarafından hakkımda temelsiz bazı suçlamarı dile getirdiler. “Almanya ITC temsilciliğini Hicran Kazancı kapattı” söylemleri tamamen gerçek dışı. Parayı veren kapatır. Ancak, bunun bir metodu var. ITC Yürütme Kuruluna getirildi ve ITC başkanı dahil 8 üye olmak üzere toplam 9 kişinin oylamasıyla kapatma kararı alındı. Bunu sadece bana yüklemeleri alçaklığın daniskasıdır.

 

Türkmen milletine yapmış olduğun hıyanet zincirinin gündemini değiştirmek için içi boş ve hiç bir anlamı olmayan olaylarla milleti uğraştırmanın zamanı dolmuştur. Yapılan değişiklik nedeniyle 2017 yılından itibaren para ve siyasi yetki tam tamına sana verildi. Siyaset konusunda, iflas ve fiyasko ile sonuçlandığını defalarca yazdım. Şimdi, para konusunun yazma zamanı geldi. Her ay 3 milyon dolar alıyorsun. Yılda, 36 milyon dolar, 4 yılının toplamı 144 milyon dolardır. Aylık kayıp para ise 80 defter = 800 bin dolar, yılda, 8 milyon 160 bin dolar, 4 yılının toplamı 32 milyon 640 bin dolar.

 

Peki, bu kadar Almanya’da temsilciliğin açılmasını istiyorsan, haksız ve alçakça elde ettiğin parayla neden açmıyorsun şimdiye kadar. Ankara’da özel hastanenin %40 hissesini alma, Ankara’da iki lüks restoranda ortaklık yapma, uluslar arası taşımacılık ve para transferi yapan şirketle ortak olma ve İstanbul’daki bir döviz bürosunun işletmeciliği almaktan, tabii zaman bulup Almanya’da temsilcilik açmak fırsatın olamaz.

 

Buna ilaveten, Ankara’da iki, İstanbul’da iki ve Antalya’da bir dairen bulunmaktadır. 2009 yılına kadar, yurt dışında yaşayan milleyetçi Türkmenlerin getirdikleri ikinci el elbiseleri giyen kişi, bugün Boss ve Vakko’dan giyinerek millet gözünde geçmişini silemez.

 

Ey zavallılar, açtığınız çukurlara düşmeleriz an meselesidir. Boşuna çırpınıyorsunuz. Her yalancının mumu ancak yatsıya kadar yanar. Bu iftiracı ve yalancı güruhun sonu gelmiştir.

 

Gün Türkmenler için sahici işler yapma günüdür. Gün geleceğe bakma ve neler yapabileceğimiz üzerinde kafa yorma günüdür. Bunun ötesindeki her türlü anlayıştan uzak olduğumu, çıldırmışçasına sağa sola saldıranları muhatap kabul etmiyorum.
Kan kokusu almışçasına kafasını sağa sola çarpan yarasalar bilsin ki, güneş balçıkla sıvanmaz, hiçbir hakikat gizli kalmaz.

 

Daha fazla rezil olmadan tarihin senin için uygun göreceği yerde susup oturmanı, sana ve trollerine tavsiye ediyorum.


EŞREF KERKÜKLÜ © ÖZEL HABER
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.